RESURSE NCP@UEFISCDI

Oferta EIT pentru accelerarea afacerilor

Unul dintre obiectivele cheie ale UE în materie de inovare este stimularea inovării şi crearea mai multor locuri de muncă prin intermediul firmelor inovatoare cu creștere rapidă. Piatra de temelie a activităților Institutului European pentru Inovare şi Tehnologie nu este doar sprijinirea inovării în companiile existente, ci și crearea de noi oportunități de afaceri.

În întreaga comunitate EIT, inovarea și antreprenoriatul sunt vectori puternici pentru a depăși provocările societale globale, de la schimbările climatice și energia durabilă până la hrană și viață sănătoasă. Împreună cu comunitățile de inovare, EIT pune un accent puternic pe dezvoltarea viitoarei generații de antreprenori, încurajând și sprijinind inovatorii și companiile să dezvolte idei noi și să le ducă pe piață, contribuind astfel la o Europă mai inovatoare și mai competitivă.

Comunitățile de cunoaştere și inovare -'KIC' ale EIT oferă oportunități și activități adaptate fiecărei etape a unei idei sau afaceri: Pre-seed, Seed, Scale-up și Seria A-B.

În documentul de mai jos puteţi descoperi oferta KIC-urilor EIT, pe baza provocărilor globale pe care le abordaţi, a sectoarelor industriale şi a zonelor geografice pe care le vizaţi.

Accesare resursă